snowflower 2012.08.27. 12:37

Foam party hard!

Pénteken volt egy tájékoztató a svéd nyelvtanfolyamról. Azt mondták, hogy a németeknek és a hollandoknak sokkal könnyebb svédül megtanulni, mint bárki másnak. Ennek örültem, mert tudok németül, szóval azért előrébb indulok mint pl az akinek a kínai az anyanyelve... 

Nagyon durva, hogy az emberek az angolon kívűl mennyire nem beszélnek idegen nyelveket! Sőt, akinek az angol az anyanyelve, az semmilyen más nyelven nem beszél! Az ausztrál lányok csak angolul tudnak, de olyan fura a kiejtésük, hogy nagyon oda kell rá koncentrálnom, hogy megértsem, nem tudom, Márti, neked hogyan tetszhet?? o.O

Pénteken azután egy medencés partiban voltunk. A hideg ellenére eléggé király volt!! A foamparty (habparty) tetszett a legjobban. Egy sátorban volt, amelyhez fa alapzat tartozott, gondolom, hogy ne csússzunk el. Két plafonra akasztott gépből jött. Mindenki fürdőruhát viselt, szóval nem volt gond.  Ruhában kevésbé élveztem volna, mert abban kellett volna hazamennem, amiben habpartyztam. A habparty részen nem maradtunk sokáig, mikor kijöttünk majd megfagytunk!

A szobatársammal és két német lánnyal lógtam, a medencés discóban is velük voltunk, az se volt rossz, de ha nem mozogtál, akkor nem érezted vmi melegnek a vizet, szóval viszonylag hamar leléptünk. Jó este volt. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://topartrol-topartra.blog.hu/api/trackback/id/tr294729844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása